SAFCONS

Energie din natură

Compania

prezentare-safcons

      Înființată în anul 2006 compania SAFCONS are ca principal obiect de activitate construcțiile hidrotehnice (baraje, alimentări cu apă, îndiguiri cursuri de apă, staţii de epurare şi tratare a apei industriale şi potabile, consolidări maluri apă, derivaţii, galerii, castele de apă), construirea de microhidrocentrale, construirea de drumuri și căi ferate și desigur orice fel de construcții civile și industriale.

      Chiar de la început SAFCONS și-a demonstrat competența în domeniul construcțiilor, susținută de experiența și competența specialiștilor implicați. Lucrările realizate până acum atestă acest lucru, vă invităm să vizualizați portofoliul nostru.

Echipa

      Compania noastră este reprezentată de Ing. Ch. Sandu Gabriel în calitate de director general, urmat de Ing. Top. Filip Petru – director tehnic, Barnea Marinela – director economic și Bodnar Adriana – director de logistică.

      Echipa completă este dinamică și adaptabilă în funcție de dimensiunile lucrărilor, compusă din oameni bine pregătiți în domeniul construcțiilor civile și industriale: ingineri constructori şi mecanici, maiştri, sudori, dulgheri, tâmplari, zidari, vopsitori, montatori-conducte, lăcătuşi, betonişti, fierari, instalatori, electricieni, mecanici-utilaje și şoferi.


Certificări și diplome

      Compania SAFCONS este certificată de către SUCERT pentru studii, proiectare și execuție în domeniul construcțiilor hidrotehnice, civile și industriale conform standardelor SR EN ISO 9001:2008SR EN 14001:2005 şi SR EN OHSAS 18001:2008. 

      Experiența și competența noastră în domeniu este atestată și de diplomele acordate companiei SAFCONS pentru performanțele și realizările excepționale

Utilaje

utilaje-pentru-constructii

      SAFCONS deține în parcul auto propriu o gamă variată de utilaje și autovehicole specifice construcțiilor și hidroconstrucțiilor. Utilaje terasiere, pentru construcții și transport pentru a onora necesitățile oricărui proiect.

     Pentru a veni în sprijinul partenerilor care nu dețin un parc auto numeros compania noastră închiriază majoritatea utilajelor noastre în măsura disponibilității lor. Pentru a vedea lista completă de utilaje urmați butonul de mai jos.